Death ball problem resolve

Need help with one of the installers?
Post Reply

Death ball problem resolve

Post by MoRZiLLo » Wed Dec 08, 2004 1:45

Hi all!
I download this wonderfull mod 4 UT2k4 and install perfectly.
When I try to run , some bad error are present in the console output(don't remember the exact words)and game doesn't start.
In the readme, say some useful help about the default_linux.ini move to default.ini in the ~HOME./ut2004/deathball/system
I put the file and rename to the file refer in the readme, and the game does'nt run.
I decide investigate and in the default_linux.ini , the line refer to Renderer
say some of this D3DRenderDevice or similar , only change with the SDL client and now YES! it's play the ball hahahhaha :lol:


Post by Asaru » Fri Dec 10, 2004 23:51

thx for your input ;)

wonderd why it worked the first time i tried it here ;)

i did your things and also neeed to delete a line in the default.ini which deletes the line to the normal ut2k4 maps directory to get it all working

new version is up



Post by MoRZiLLo » Sat Dec 11, 2004 1:14

Superb! I try to play the mod this night with the new installer.
You are a machine _:D


Post by Asaru » Sat Dec 11, 2004 16:05

hehe tell kratz00 that i'm a mashine ;) he always tries to be my slave master *gg*

liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Sat Dec 11, 2004 23:12

in my opinion Asaru is the laziest member of liflg :P


Post by Asaru » Sun Dec 12, 2004 2:42

i should write me a little app which creates the installers and responds to kratz00 when he tries to talk to me ;)

after some level of to much talking it starts to create the installer




Post by MoRZiLLo » Sun Dec 12, 2004 4:31

Runs very fine.
I can play much better now.

Post Reply