Som don't work right,,

Need help with one of the installers?
Post Reply
unbounded

Som don't work right,,

Post by unbounded » Tue Dec 28, 2004 2:14

my sound dons't work right,,I don't know who to explain so theres the error messages I get,,


.......

after some erros,,
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.

....
------ S_StopAllSounds (stop music) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- S_StopAllSounds Complete-------
----- Sound Info -----
device - {default}
reverb - OFF
samplebits - 16
speed - 22050
----------------------
------- Sound Initialization Complete ------- 4 ms
------- S_StopAllSounds (stop music) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- S_StopAllSounds Complete-------
STUB: sample_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3867.
FIXME: Allow reverb toggle at runtime in OpenAL code.
Loading game...m1l3a0000
------- Attempting to load ./fgame.so -------
------- S_StopAllSounds (stop music) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- S_StopAllSounds Complete-------
------ Server Initialization ------
Server: m1l3a
Called FadeSound with: 0.000000
Called FadeSound with: 0.000000
------- S_StopAllSounds (stop music) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- S_StopAllSounds Complete-------
------- S_StopAllSounds (stop music) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- S_StopAllSounds Complete-------
Called FadeSound with: 0.000000
Setting up Shaders
UI_DrawConnect called
------ Unloading fgame.so ------
------- Attempting to load ./fgame.so -------
^~^~^ Add the following line to the *_precache.scr map script:
cache models/weapons/colt45.tik
Game Loaded
------ Server Initialization Complete ------ 13.58 seconds
Called FadeSound with: 0.000000
------- Sound Begin Registration -------
------- S_StopAllSounds (stop music) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- S_StopAllSounds Complete-------
------- Sound Begin Registration Complete -------
------- Attempting to load ./cgame.so -------


-----------PARSING UBERSOUND------------
Any SetCurrentTiki errors means that tiki wasn't prefetched and tiki-specific sounds for it won't work. To fix prefetch the tiki. Ignore if you don't use that tiki on this level.
Parse/Load time: 4.468000 seconds.
-------------UBERSOUND DONE---------------



-----------PARSING UBERDIALOG------------
Any SetCurrentTiki errors means that tiki wasn't prefetched and tiki-specific sounds for it won't work. To fix prefetch the tiki. Ignore if you don't use that tiki on this level.
Parse/Load time: 1.608000 seconds.
-------------UBERDIALOG DONE---------------

stitched 5 LoD cracks
...loaded 2496 faces, 348 meshes, 0 trisurfs, 0 flares
R_LevelMarksLoad: maps/m1l3a.dcl not found
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- Sound End Registration -------
------- Sound End Registration Complete -------
CL_EndRegistration: 0.13 seconds
CL_InitCGame: 14.58 seconds
Called FadeSound with: 0.000000
------- S_StopAllSounds (don't stop music) -------
------- S_StopAllSounds Complete-------

ERROR PlaySound: snd_step_metal needs an alias in ubersound.scr or uberdialog.scr - Please fix.
STUB: sample_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3867.
----- CL_Shutdown -----
Called FadeSound with: 0.000000
------- S_StopAllSounds (stop music) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
------- S_StopAllSounds Complete-------
------- Sound Shutdown (full) -------
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
STUB: sample_ms_offset in client/snd_openal_new.cpp line 3824.
OpenAL: Destroying channels...
OpenAL: Channels destroyed successfully.
OpenAL: Destroying context...
OpenAL: Context destroyed successfully.
OpenAL: Closing device...
OpenAL: Device closed successfully.
------- Sound Shutdown Complete -------
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Tue Dec 28, 2004 2:21

what game are you talking about?

unbounded

sorry ,, MOHAA

Post by unbounded » Wed Dec 29, 2004 0:25

MOHAA sorry forget to say the most important...
kratz00 wrote:what game are you talking about?

unbounded

and..

Post by unbounded » Wed Dec 29, 2004 0:28

I use debian (sid) , the sound card isso Ensoniq 5880 AudioPCI(creative),
other games work right like et..

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Wed Dec 29, 2004 0:47

https://bugzilla.icculus.org/

go there and do a bug report

it's beta and it's know that sound is far from perfect

Post Reply