quake 2 3.20

Need help with one of the installers?
Post Reply
RastaMahata

quake 2 3.20

Post by RastaMahata » Wed Jul 06, 2005 22:11

Hello.
Is there any way I could Install Quake 2 3.20? The version online is 3.21... :?

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Wed Jul 06, 2005 22:17

whats the problem?

RastaMahata

Post by RastaMahata » Wed Jul 06, 2005 22:23

Most servers here (Chile) ask for the 3.20 version to play. Also, all my friends play that version just because servers ask for it. We would like to play the Single Player missions CoOp, but I'm the only one with the 3.20 version, so I cant join their games :(

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Wed Jul 06, 2005 23:23

RastaMahata wrote:I'm the only one with the 3.20 version, so I cant join their games :(
you mean 3.21?

why don't the others play 3.21?

Guest

Post by Guest » Thu Jul 07, 2005 4:25

sorry, I meant I'm the only one with the 3.21 version :P

People here play with the 3.20 because quake2 servers here ask for that version (At least the most popular ones). :(

RastaMahata

Post by RastaMahata » Thu Jul 07, 2005 5:11

that was me up there

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Thu Jul 07, 2005 10:49


HAARP

Post by HAARP » Mon Aug 07, 2006 19:25

Is there any way to make the version compatible with 3.21? Or is it possible for Windows users to install 3.21? My friend still uses Windoze.

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Mon Aug 14, 2006 16:22

no

you need two installations

our installer uses a modified/improved version of the original source

you can find the original 3.20 release at ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake2/unix/

HAARP

Post by HAARP » Mon Aug 14, 2006 16:24

Damn.

Thanks.

Post Reply