UT2004: Can't Install u4e_5.0beta4-english.run

Need help with one of the installers?
Post Reply
Deathcrow

UT2004: Can't Install u4e_5.0beta4-english.run

Post by Deathcrow » Mon Nov 14, 2005 22:39

Hi,
thx for your great work guys, buuut i cant install u4e cause the installer tells me: "This Mod requires UT2004-Ece-Bonus Pack". But i have alreadz installed "ece.bonus_1.1-english.run".
Can anyone confirm this problem?
thx in advance,
Deathcrow

kratz00
liflg member
Posts: 1658
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Tue Nov 15, 2005 0:19

are you installing all the mods as the same user?
and no i can't confirm this problem, it all ok here, sorry

Deathcrow

Post by Deathcrow » Tue Nov 15, 2005 0:44

yes the same user, first ece then u4e with the error message posted above (btw: installing StrikeForce works fine)

kratz00
liflg member
Posts: 1658
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Tue Nov 15, 2005 10:17

ok i'm investigating

kratz00
liflg member
Posts: 1658
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Tue Nov 15, 2005 19:43

fresh ut2k4 installation then I did install ece and then u4e without any problems

check for $YOUR_INSTALL_PATH/ut2004/.mainfest/
grep -i ece-bonus ut2004.xml

do you get any output? if yes check this too
~ == home dir of the user who wants to install the mods
ls -l ~/.loki/installed/ut2004.xml

is it broken?

Deathcrow

Post by Deathcrow » Tue Nov 15, 2005 21:17

hm

schleptop@schleptop ~/.loki/installed $ ls -l ut2004.xml
lrwxrwxrwx 1 schleptop cdrom 50 14. Nov 17:33 ut2004.xml -> /home/schleptop/games/ut2004//.manifest/ut2004.xml

looks fine

content of .manifest/
ut2004.xml

nothing more

OH WAIT!!! There was a permission problem ^^
i think i found it... the problem was i used portage to update ut and because of that it seems it could not write to folder .manifest . I changed that now and everything seems to be fine.
Thx for your assistance kratz00 [!!!]!

EDIT: ;)
Last edited by Deathcrow on Tue Nov 15, 2005 21:45, edited 1 time in total.

kratz00
liflg member
Posts: 1658
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Tue Nov 15, 2005 21:44

you are welcome but next time don't forget my zeros :)

Post Reply