Unreal Tournament 99 + SuSE 10.0

Need help with one of the installers?
Post Reply
Zero

Unreal Tournament 99 + SuSE 10.0

Post by Zero » Sat Jan 07, 2006 14:58

Hello,

I'm using SuSE 10.0, but i can't play UT99:

tux@titaum:~> ut
Signal: SIGIOT [iot trap]
Aborting.


The log file:

tux@titaum:~> cat ~/.loki/ut/System/UnrealTournament.log
Log: Log file open, Sat Jan 7 10:54:43 2006
Init: Name subsystem initialized
Init: Version: 436
Init: Compiled: Oct 30 2000 11:53:24
Init: Command line:
Init: Base directory:
Init: Character set: ANSI
Log: Bound to Engine.so
Log: Bound to Core.so
Init: Object subsystem initialized
Init: CPU Speed=1254.688244 MHz
Init: Unreal engine initialized
Log: Bound to SDLDrv.so
Init: Joystick [0] : Unknown Joystick
Init: SDLClient initialized.
Log: Bound to Render.so
Init: Lighting subsystem initialized
Init: Rendering initialized
Log: LoadMap: Entry
Warning: Failed to load 'Entry': Can't find file 'Entry'
Warning: Failed to load 'Level None.MyLevel': Can't find file 'Entry'
Critical: appError called:
Critical: Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'
Exit: Executing UObject::StaticShutdownAfterError
Exit: Executing USDLClient::ShutdownAfterError
Exit: Exiting.
Uninitialized: Name subsystem shut down
Uninitialized: Log file closed, Sat Jan 7 10:54:44 2006


ON SuSE 9.3, I can play this game with no problem!
But, my SuSE 9.3 DVD is Damaged.

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Sat Jan 07, 2006 15:54

any errors during installation?

are you sure you used the right installer for your ut version?

Zero

Post by Zero » Sat Jan 07, 2006 19:10

kratz00 wrote:any errors during installation?

are you sure you used the right installer for your ut version?
Yes, taht's the right installer, and no errors in instalation!

but i look into "Maps" folder nad all maps have .uz extension!

for example: DM-Deck16][.unr.uz

including Entry.unr.uz... this file is on error log!

I have a friend using Window$, and the maps don't have this ".uz" extension, only "DM-Deck16][.unr", for example.

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Sat Jan 07, 2006 20:37

did you used the goty installer?

Zero

Post by Zero » Sat Jan 07, 2006 20:46

kratz00 wrote:did you used the goty installer?
I have the UT GOTY, but the second CD is damaged!
So, i'm using the "no goty" insaller and using only hte first CD.

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Sat Jan 07, 2006 23:06

this won't work!

Zero

Post by Zero » Sun Jan 08, 2006 19:10

kratz00 wrote:this won't work!
oops... :oops:

this is bad! :roll:

Thanks Master kratz00!

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Sun Jan 08, 2006 19:17

it's really bad but i think it will be cheap if you buy it again because it's a old game

ps: i'm no "master" :P

darkstar

I have an updated installer

Post by darkstar » Fri Jul 18, 2008 1:30

I have a new installer is 52 mb in size . But this installs all the maps uncompressed to the hard disk instead of installer from this webpage instered . darkstar232@hotmail.com

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Fri Jul 18, 2008 11:04

Whats wrong with our installer?

dekropisvol
Posts: 14
Joined: Sun Oct 31, 2004 11:06

Post by dekropisvol » Tue Aug 19, 2008 21:48

http://icculus.org/lgfaq/#entry

lgfaq is your friend 8)

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Sat Aug 23, 2008 10:32

I know about this problem and as far as I know it only happens with the GOTY editon and I also know our GOTY installer does handle this case or at least should if everything is right :)

If you have this problem with the regular edition using unreal.tournament_436-multilanguage.run we have to modify our installer.
If you see this problem with the GOTY edition using unreal.tournament_436-multilanguage.goty.run we have to fix our installer.

Post Reply