Problem with UT99

Need help with one of the installers?
Post Reply
SuSeGamer2003

Problem with UT99

Post by SuSeGamer2003 » Thu Apr 20, 2006 2:21

Hello everybody

i just installed UT with unreal.tournament_436-multilanguage.run
and i had no problems during installation.
But i cant start the game .
It starts just a few seconds and then it crashs with this error :

GL_EXTENSIONS : GL_ARB_depth_texture GL_ARB_imaging GL_ARB_multitexture GL_ARB_p oint_parameters GL_ARB_point_sprite GL_ARB_shadow GL_ARB_shadow_ambient GL_ARB_t exture_border_clamp GL_ARB_texture_cube_map GL_ARB_texture_env_add GL_ARB_textur e_env_combine GL_ARB_texture_env_crossbar GL_ARB_texture_env_dot3 GL_ARB_texture _mirrored_repeat GL_ARB_transpose_matrix GL_ARB_window_pos GL_EXT_abgr GL_EXT_bg ra GL_EXT_blend_color GL_EXT_blend_func_separate GL_EXT_blend_logic_op GL_EXT_bl end_minmax GL_EXT_blend_subtract GL_EXT_clip_volume_hint GL_EXT_copy_texture GL_ EXT_draw_range_elements GL_EXT_fog_coord GL_EXT_multi_draw_arrays GL_EXT_packed_ pixels GL_EXT_point_parameters GL_EXT_polygon_offset GL_EXT_rescale_normal GL_EX T_secondary_color GL_EXT_separate_specular_color GL_EXT_shadow_funcs GL_EXT_sten cil_two_side GL_EXT_stencil_wrap GL_EXT_subtexture GL_EXT_texture GL_EXT_texture 3D GL_EXT_texture_edge_clamp GL_EXT_texture_env_add GL_EXT_texture_env_combine G L_EXT_texture_env_dot3 GL_EXT_texture_lod_bias GL_EXT_texture_obfcntl: Invalid a rgument
fcntl: Invalid argument
ject GL_EXT_texture_rectangle GL_EXT_vertex_array GL_APPLE_packed_pixels GL_ATI_ texture_env_combine3 GL_ATI_texture_mirror_once GL_ATIX_texture_env_combine3 GL_ IBM_texture_mirrored_repeat GL_INGR_blend_func_separate GL_MESA_pack_invert GL_M ESA_ycbcr_texture GL_NV_blend_square GL_NV_point_sprite GL_NV_texgen_reflection GL_NV_texture_rectangle GL_SGIS_generate_mipmap GL_SGIS_texture_border_clamp GL_ SGIS_texture_edge_clamp GL_SGIS_texture_lod GL_SGIX_depth_texture GL_SGIX_shadow GL_SGIX_shadow_ambient GL_SUN_multi_draw_arrays Signal: SIGSEGV [segmentation f ault]
Aborting.
/usr/local/bin/ut: line 75: 11421 Segmentation fault ./$GAME_BINARY "$CMD_A RGS" "$@"

Im running SuSe 10.0 .

Thx for your help

Greetz SuSeGamer2003

kratz00
liflg member
Posts: 1654
Joined: Fri Oct 22, 2004 16:23

Post by kratz00 » Sat Apr 22, 2006 22:51

hard to give some good advice

is your ati driver installed properly?

post or attach the full log from ~/.loki/ut/System/UnrealTournament.log

Post Reply